Vous avez des questions ou des commentaires? S’il vous plaît appelez 078 077 066 ou par courrier à info@breex.be

Solutions

Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Laat u daarom door ons informeren omtrent gebruiksvriendelijke oplossingen ( solutions )die er voor zorgen dat uw documenten op de gewenste en veilige plaats onmiddellijk beschikbaar zijn. Met dergelijke geboden oplossingen dragen we bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Security, minder papierverbruik en terugdringen van overbodige afdrukken zijn daar belangrijke voorbeelden van.

MyBreex

Een portaal waarin de kmo zijn inkomende- en uitgaande facturen kan verwerken, klanten en leveranciers beheren, in- en uitgaande betalingen kan beheren, offertes opmaken, …

MyBreex

Meer informatie
Xerox Mobile Print

Haal het mysterie en de zorgen uit draadloos en mobiel printen met een echt flexibele oplossing die eenvoudig, handig en veilig is.

xerox-mobile-print
Meer informatie

Xerox ConnectKey

Ontdek hoe multifunctionele printers met Xerox ConnectKey app-technologie gebruiken om de productiviteit op het werk te verbeteren.

xerox-connectkey
Meer informatie

Xerox ConnectKey-Apps

ConnectKey-apps helpen de productiviteit van gebruikers te verhogen door dagelijkse taken te vereenvoudigen en te verkorten.

xerox-connectkey-apps
Meer informatie

Xerox CentreWare Web

Deze software tool installeert, configureert, beheert, bewaakt en rapporteert elke netwerkprinter en multifunctional binnen de onderneming.

xerox-centreware-web

Meer informatie
PaperCut MF

PaperCut is een systeem om het gebruik van printers en internet te quoteren, verrekenen, bedwingen en te bewaken.

PaperCut MF

Meer informatie
BREEX Europe NV
Vijfstekestraat 7 9190 Stekene
+31 0 78 07 70 66 info@breex.be