Wij staan altijd klaar om u de beste offerte te bezorgen

Nuance Autostore

Dankzij het begrip AutoStore hoeft u zich niet langer doorheen een hele hoop papierwerk te ploeteren. In een mum van tijd verwerkt u uw paperassen en elektronische documenten in uw bedrijfsprocessen.

Nuance AutoStore

U kent het wel. Uw boekhoudafdeling ontvangt dagelijks honderden documenten die gescand moeten worden. Die documenten moet u dan verwerken. Soms moet u nog informatie uit die documenten opnieuw gebruiken voor verdere indexatie. Daarna wilt u ze doorsturen naar managers van verschillende afdelingen, voordat u ze archiveert. Een hele rompslomp. En het ontbreekt u aan workflow management.

Wilt u fouten in het verwerkingsproces van dergelijke documenten vermijden? Dan is AutoStore dé oplossing voor uw organisatie. Of het nu gaat over de verwerking van facturen, claims of bestelbonnen, en of die nu op papier staan of elektronisch zijn. Wij helpen u bij de automatisering van uw bedrijfsprocessen. Op die manier neemt uw operationele efficiëntie toe en verbetert u de samenwerking.

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met AutoStore Capture componenten.

Wilt u graag meer weten over autostore, document capture of documentmanagement? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met uw specifieke noden en wensen.

BREEX Europe NV
Vijfstekestraat 7 9190 Stekene
+31 0 78 07 70 66 info@breex.be