Wij staan altijd klaar om u de beste offerte te bezorgen

Printer leasen of huren aan de beste prijs | Printerleasing.be

Printers leasen bij Printerleasing

Bent u op zoek naar een multifunctionele printer voor uw kantoor maar wil u hier geen duizenden euro’s aan spenderen? Bij Printerleasing bieden we de perfecte oplossing: het leasen van printers. Wij verhuren moderne printers die optimale functionaliteit leveren tegen de laagste prijs.

U kan bij ons terecht voor merken zoals Ricoh, Xerox, Konica Minolta, … .Of het nu gaat om basistoestellen of geavanceerdere toestellen met meer mogelijkheden, wij kunnen u gegarandeerd verder helpen. Heeft u specifieke vragen over de verschillende mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op met ons.

Ons aanbod

U kan bij ons terecht voor alle soorten multifunctionele kantoortoestellen, zowel voor het huren als voor het aankopen van:

  • Printers
  • Kopieertoestellen
  • Scanners
  • Toners & Drums;
  • Onderdelen & herstellingen
  • Van alle grote merken zoals Ricoh, Xerox, Konica Minolta, …

Wij bieden meerdere merken en modellen aan. Contacteer ons voor meer info of voor een vrijblijvende offerte.

Waarom leasen?

Het grote voordeel aan leasen is dat u niet ineens een groot bedrag moet betalen. Als u een nieuw toestel zou aankopen bent u meteen een paar duizenden euro’s kwijt. Als je meerdere toestellen nodig hebt voor je kantoor, zit je al meteen aan een groot bedrag dat je moet neerleggen.

Bij het leasen van toestellen daarentegen betaal je een veel kleiner bedrag per maand. Dit bedrag staat ook vast, dus je weet meteen hoeveel je per maand aan leasingkost moet betalen. Hierdoor houdt u maandelijks meer budget over voor uw bedrijf dat u ergens anders aan kan spenderen.

Ook krijgt u 6 jaar garantie en een ‘All-in’ service. Zijn er problemen met het toestel, dan zal er binnen de 8u een technieker langskomen om het probleem op te lossen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar professionele & multifunctionele printers? Dan is Printerleasing uw specialist ter zijde. U kan ons steeds bereiken via het nummer: 078 07 70 66 of via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

BREEX Europe NV
Vijfstekestraat 7 9190 Stekene
+31 0 78 07 70 66 info@breex.be