Wij staan altijd klaar om u de beste offerte te bezorgen

Xerox ConnectKey

Xerox ConnectKey

Slimme multifunctionele printers gebouwd op Xerox ConnectKey-technologie doen gewoon het werk – zodat u zich op uw werk kunt blijven concentreren in plaats van op de technologie. Met ConnectKey kunt u veel meer doen dan alleen maar printen, scannen, faxen en kopiëren. U kunt uw multifunctionele printer direct gebruiken als het hart van een compleet ecosysteem voor productiviteit.

Voordelen van de Xerox ConnectKey

 • Gemak
  Multifunctionele printers met ConnectKey volledig geïntegreerde mobiele, scan- en cloudgebaseerde oplossingen – zodat u uw kantoor altijd binnen handbereik hebt.
 • Productiviteit
  Productief blijven betekent de juiste soort hulp hebben. Daarom hebben we de technologie en software die u in staat stellen sneller te werken en beter samen te werken.
 • Beveiliging
  Met ConnectKey kunt u uw multifunctionele printers eindelijk op dezelfde manier beschermen als waarop u pc’s tegen virussen en malware beschermt.
 • Kostenbeheersing
  ConnectKey bespaart u geld met hulpprogramma’s die mensen helpen efficiënter te werken en de bronnen te beheren die door uw multifunctionele printer worden gebruikt.

Xerox ConnectKey Brochure   Xerox ConnectKey brochure

Bekijk ook even de Xerox ConnectKey-Apps.

 

BREEX Europe NV
Vijfstekestraat 7 9190 Stekene
+31 0 78 07 70 66 info@breex.be