Wij staan altijd klaar om u de beste offerte te bezorgen

Xerox Versant 3100 Press

De unieke combinatie van afdrukkwaliteit, flexibiliteit in media en automatisering van workflows van de serie Versant® waarbij de concurrentie ver achter blijft komt tot een hoogtepunt in de Xerox Versant 3100 press.

Xerox Versant 3100 press
Xerox Versant 3100 press
  • Krachtige productiepers, drukt 100 pagina’s per minuut af op media en speciaal afdrukmateriaal van 52-350 g/m².
  • Grote keus aan media, Inclusief het bedrukken van banners (660 mm), synthetische stoffen, etiketten, enveloppen en nog veel meer. Ons Papierbibliotheekbeheer wordt gekenmerkt door gebruikersgemak: met een enkele klik kunt u specifieke mediatoewijzen en optimaliseren.
  • Dankzij geautomatiseerde kleurkalibratie, PAR (productie-accurate registratie) en andere regelmechanismen voor registratie en afdrukkwaliteit worden foutloze afdrukken gerealiseerd met toleranties van maximaal een halve millimeter, zonder handmatige afstellingen, fouten van operators of de noodzaak om procedures opnieuw uit te voeren waardoor u wel dag kunt zeggen tegen uw winst. Geautomatiseerde velverwijdering beperkt de tijd dat het apparaat niet bruikbaar is.
  • De veelzijdigheid van de invoer- en de inline afwerkingsopties scheppen mogelijkheden voor applicaties waarbij grotere marges, hogere winsten kunnen worden gerealiseerd waar de concurrentie alleen maar van kan dromen. U kunt alles afdrukken, van enveloppen tot banners tot aflopend gedrukte katernen. Een geïntegreerde koelmodule beperkt de tijd die nodig is om het papier te laten afkoelen voor een probleemloze werking van begin tot einde.
  • Met een AMPV (Average Monthly Printing Volume, gemiddeld maandelijkse printvolume) van maximaal 250.000 en een maximale maandelijkse bedrijfscyclus van 1,2 miljoen bent u op alles voorbereid.
  • Exclusieve technologie voor Ultra HD-resolutie met vier keer zoveel resolutie en matte EA-toner met laag smeltpunt voor een afwerking die doet denken aan offset-drukwerk – met de eenvoud en het gemak van een digitale pers.

 

Brochure & uitgebreide specificaties:

pdf-logo Brochure Xerox Versant 3100 press

pdf-logo Specificaties EX 3100 Print Server Powerd by Fiery

BREEX Europe NV
Vijfstekestraat 7 9190 Stekene
+31 0 78 07 70 66 info@breex.be