Printerleasing - BREEX - Multifunctionele printer - Sharp
Goedkoop printers leasen in Antwerpen

Lease Sharp, Konica Minolta of Xerox in Antwerpen

In Antwerpen op zoek naar een goedkope manier om een multifunctionele printer op kantoor te hebben? Bij Printerleasing verhuren we aan een goedkoop tarief verschillende soorten all in one printers. Voor een vast maandelijks bedrag kan u zowel nieuwe als jong gebruikte toestellen leasen.

U kan bij ons terecht voor alle grote merken: Xerox, Konica Minolta, Sharp …. Wij bieden all in one kantoortoestellen met optimale functionaliteit aan tegen de laagste prijs. Een multifunctionel printer leasen in België doet u snel en eenvoudig bij Printerleasing. Heeft u specifieke vragen over de verschillende mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met ons.

Ons aanbod

Natuurlijk kan u bij ons voor veel meer terecht dan alleen voor het leasen van een Xerox, Konica Minolta, Sharp printer. Bij bieden onze klanten allerlei soorten multifunctionele kantoortoestellen, zowel voor het huren als aankopen. Maak kennis met ons aanbod:

  • Kopieertoestellen
  • Printers
  • Scanners
  • Toners & Drums;
  • Onderdelen & herstellingen
  • Van alle grote merken zoals Sharp, Xerox, Konica Minolta, …

Wij bieden meerdere merken en modellen aan. Zo kan u bij ons verschillende soorten. Bent u benieuwd naar de verschillen tussen deze toestellen? Wilt u weten welk toestel het best bij uw activiteit past? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

De voordelen van leasen

Het leasen van een multifunctioneel toestel brengt niet alleen administratieve voordelen, maar ook vele financiële voordelen. Zo betaalt u een vast bedrag per maand dat een stuk lager ligt dan de aankoopprijs van het toestel. U ontvangt slechts 1 factuur per 3 maanden voor de huur en het onderhoud van uw all in one printers. Bovendien geniet u ook,
afhankelijk van uw activiteit, van een belastingsvoordeel.

Bij Printerleasing kan u een printer zeer goedkoop huren. U moet niet meteen het gehele bedrag betalen. Als u een nieuw toestel zou aankopen bent u meteen een paar duizenden euro’s kwijt. Als u meerdere toestellen nodig hebt voor uw kantoor, zit u al meteen aan een groot bedrag dat u moet neerleggen. Bij leasing zal u per periode een vast bedrag moeten betalen. Dit zorgt ervoor dat u uw geld in andere doeleinden kan investeren zonder in te boeten op vlak van kwaliteit. Wij zijn een zeer betrouwbare en ervaren Xerox, Konica Minolta, Sharp partner, gevestigd in België . Aarzel dus niet en vraag ons om adives!

Onze klantvriendelijke service

Wij zijn ervan overtuigd dat de service na verkoop van uiterst belang is voor een langdurige relatie met onze klanten. Printerleasing stelt werkelijk alles in het werk om u een kwalitatieve service te bieden. Dit verschil zult u gegarandeerd merken! Wat kan u van ons verwachten?

  • Vaste kosten bij het leasen van een xerox, konica minolta of sharp printer;
  • Grote voorraad van wisselstukken;
  •  Een depannagetoestel in geval van nood;
  • Service in België en Nederland.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een goedkope manier om de konica minolta, sharp of xerox printer op kantoor te halen? Dan bent u bij Printerleasing aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer ervaren team wat u graag verder helpt bij het maken van uw beslissing. U kan ons steeds bereiken via het nummer: 078 07 70 66 of via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder!

service