BREEX Printerleasing Service car
Service

Wij ontzorgen u

BREEX PRINTERLEASING streeft samen zijn partners (Sharp, Konica Minolta, Xerox) ernaar om de beste serviceleverancier in de branche te zijn en stelt daarom in al zijn processen de klant centraal. De klant en de medewerker worden als een individu met eigen wensen en verwachtingen beschouwd. Die individuele wensen en verwachtingen zijn leidend in de werkwijzen en afhandeling van welke vraag of situatie dan ook.

Wij proberen de gestelde verwachtingen te overtreffen door onze klanten, medewerkers en processen continu op te leiden, te coachen, te controleren en te verbeteren. Dat alles doen we voor een optimale klanttevredenheid. Kortom: continu verbeteren!

Storingen oplossingen
Onze afdeling Customer Support is uw eerste aanspreekpunt voor storingsmeldingen en technische vragen over de multifunctional of printer. Technisch geschoolde helpdeskmedewerkers staan klaar om uw vraag of probleem zo snel mogelijk te beantwoorden dan wel op te lossen. De helpdesk van BREEX PRINTERLEASING lost 45 % van de storingen direct telefonisch op. Als de storing niet telefonisch opgelost kan worden, komt een servicetechnicus bij uw organisatie langs.

Pagepack
Het onderhoudscontract omvat het aanleveren van de nodige verbruikersartikelen (behalve papier en nietjes). Alle interventies die nodig zijn om uw multifunctional te laten werken. U betaalt enkel een prijs voor elke kleur- of zwart-witafdruk die u maakt.

All-inservice
Wij bieden een flexibel onderhoudscontract, ook voor kleine printers, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over toners. Alle service is inbegrepen in de prijs per afdruk.
De contracten zijn flexibel, waarbij we ons maximaal aan de financiële behoeften van onze klanten aanpassen.
Met de all-inservice krijgt u een extra dienstverlening gedurende de duurtijd van het contract.

Automatische tellerstandregistratie
Door onze diensten wordt een tool geïnstalleerd die de tellers automatisch aan BREEX PRINTERLEASING doorgeeft. Daardoor dient u die zelf niet meer op te vragen en door te sturen.

Automatische tonerbestelling
Deze tool zal de bestelling van de toners op zich nemen. Als uw multifunctionele printer de melding geeft dat er toner moet worden besteld, zal er een bericht gestuurd moeten worden naar de besteldienst van BREEX PRINTERLEASING. Let er wel op dat wij enkel toners leveren. Andere onderdelen dient u nog zelf te bestellen.

Doorgedreven ondersteuning & opvolging
De extra services houden in dat u van onze ”second level” support kan gebruikmaken. U kan nadat u een technische interventie heeft aangevraagd, aan onze diensten vragen wanneer de technicus voorzien is of nagaan wanneer uw verbruikersartikelen geleverd zullen worden. Met de BREEX PRINTERLEASING Services leveren we meer dan de standaardcondities op de markt. Wij geven u een grotere zekerheid en helpen u uw printer maximaal ‘up en running’ te hebben.

Levering, installatie & instructie
Na bevestiging van de opdracht worden afspraken gemaakt over de levering, de installatie en een instructietraining. Doordat BREEX PRINTERLEASING voornamelijk uit voorraad levert, staan wij bekend om onze snelle levering die mee verzorgd wordt door de samenwerking met onze partners KONICA MINOLTA, SHARP en XEROX.

service